Silver-water-generator

Generator de apă argintată “CSG-1”

Generatorul de apă argintată “CSG-1” este proiectat pentru sintetizarea apei argintate (soluție de apă si ioni de argint) în cadru casnic.
Promovare de la 26.08.20 la 15.09.20

cantități limitateIA-L ACUMSalvați 144 LEI

350 LEI
Regular price - 397.99 LEI
IA-L ACUM
Molecule-bottomMolecule top
Molecule-middle
Ionii de argint sunt eliberați în apa când curentul electric parcurge cei doi electrozi de argint ai dispozitivului.
Operațiile efectuate de dispozitiv sunt comandate de către un microcontroler, care, în funcție de parametrii apei (parametri masurați de către electrozi) determină durata operației ce trebuie efectuate. Folosirea unui microcontroler asigură o înaltă fiabilitate si o efectuare foarte precisă a operatiei.
Precizia operației este extrem de importantă deoarece acest dispozitiv este destinat fabricării apei argintate potabile iar o concentrație mare de argint in apă este de nedorit.
Chip
Astfel, microcontrolerul asigură o concentraţie adecvată a apei argintate obţinute.
Generatorul de apă argintată “CSG-1” este destinat doar pentru utilizarea casnică.
Potabilă – apă cu concentrația de ioni de argint situată între 0.03 mg/l si 0.1 mg/l. O astfel de apă se poate folosi pentru băut și gătit confrom reglementărilor internaționale de sănătate. Această apă poate fi folosită și în prepararea mâncărilor.
Apa argintată extinde termenul de valabilitate al mâncărurilor marinate, prăjiturilor si conservelor de legune, de asemeni este foarte des folosită dezinfectarea suprafețelor (jucării , vase etc ).
Kana-srebarna-voda
Concentrată - apă cu o concentrație de ioni de argint mai mare de 1 mg/l. Această apă este pentru uz extern , gargară, tratamente cosmetice, udatul plantelor sau al semințelor sau spălarea fructelor si legumelor.
bell-orange

Avertisment!

Caliatea apei argintate depinde de tipul de apă folosit în prepararea ei. Din acest motiv, pentru a obține o apă argintată de calitate superioară, recomandăm folosirea apei de băut îmbuteliate cu un conținut scăzut de minerale. Puteți recunoaște acest tip de apă după etichetă – apa trebuie să aiba un conținut scăzut de minerale și o conductivitate redusă.
molecule-warning

Componența dispozitivului “CSG-1”

Partea superioară a dispozitivului are un buton START si un indicator cu LED. Partea de jos are un compartiment special unde sunt plasați electrozii.Cei doi electrozi sunt confectionați din argint de o înaltă puritate (99.99% purtate) și au lungimea de 10 cm și grosimea de 1.5 mm.
Când este în funcțiune, dispozitivul aplică o tensiune electrică pe electrozii de argint. Dacă electrozii sunt cufundați în apă , un curent electric constant circulă între ei.
Sub influiența acestui curent, anodul (electrodul căruia i se aplică o tensiune pozitivă) începe să elibereze ioni de argint in apă. Cantitatea de ioni de argint eliberată în apă este proporțională cu intentsitatea curentului care circulă prin electrozi și durata electrolizei (Legea lui Faraday).
Intensitatea curentului și durata unui ciclu a operației sunt controlate de către microcontrolerul dispozitivului. Sursa de curent a dispozitivului este o baterie de 9V , ce garantează siguranță și mobilitate.
rocket

Modul de utilizare:

Apăsați butonul START.

Un scurt semnal vizual și sonor va indica începerea procesului de obținere a apei argintate. Pe tot parcursul procesului, LED-ul indicator va pulsa corespunzător cu viteza de eliberare a inonilor de argint în apă – cu cât apa este mai puțin mineralizată, cu atât mai mare va fi pulsatia LED-ulu. Durata procesului poate varia de la 1 la 15 minute, în funcție de gradul de mineralizare al apei. În cazul utilizării unei ape cu un conținut mediu de minerale, procesul durează aproximativ un minut, pe când în cazul utlizării unei ape mai putin mineralizate, cum ar fi apa distilată, procesul poate dura 15 minute. Procesul se finalizează în momentul când s-a realizat extragerea a 0.15 mg de ioni de argint. Finalizarea procesului este indicată tot de un semnal vizual și sonor.
molecule-pre-last

Pregătrea dispozitvului pentru funcționare:

Instalarea bateriei: deschideți capacul dispozitivului, plasați bateria si fixați cu clamele disponibile.

Curățarea electrozilor: îndepărtați conectorul cu elctrozi din partea de jos a dispozitivului, deșurubați electrozii cu o șurubelniță și curățați elctrozii cu o cârpă umedă din bumbac.

Schimbați electrozii între ei odată la 100-200 cicluride utilizare pentru o uzare uniformă.
molecule-pre-last

Pregătirea recipientului de apă:

Folosiți o sticlă de plastic cu apă minerală sau de izvor. Ținând cont că este eliberată o cantitate de 0.15 mg de ioni de argint la fiecare ciclu , concentrația de ioni de argint depinde de cantitatea de apă ce va fi folosită. Concentrația se poate determina astfel:
siclă de apă de 5.0 litri - concentrație: 0.03 mg/L.
siclă de apă de 3.0 litri - concentrație: 0.05 mg/L.
siclă de apă de 1.5 litri - concentrație: 0.10 mg/L.

Pentru a obține o apă argintată de concnetrație ridicată folosiți un pahar sau un borcan:

pahar de 200 ml. - concentrație: 0.75 mg/L.
pahar de 150 ml. - concentrație: 1.00 mg/L.
pahar de 100 ml. - concentrație: 1.50 mg/L.
bottle_glass

Avertisment: nu utilizați recipiente din metal în obținerea apei argintate.

Dacă doriți o concentratie mai mare, puteți repeta procesul de ionizare de cateva ori cu același volum de apă. În urma a două cicluri va rezulta o concentrație dublă, după trei cicluri o concentrație triplă și așa mai departe.
Nu fabricați apă cu concentrație mai mare de 10 mg/L. La astfel de concentrații, particulele de argint se contopesc și se depun pe pereții recipientului, ceea ce face ca apa argintată să se deterioreze. Nu utilizați apă argintată cu cocentrația de peste 0.1 mg/L pentru băut fară avizul medicului.

Instrucțiuni de utilizare:

blue-point
Pregătiți recipientul de apă.
blue-point
Puneți dispozitivul deaspura recipientului de apă. Ambii electrozi trebuie sa fie cufundați în apă. Conectorul trebuie să fie poziționat la 10 mm deasupra apei.
blue-point
Apăsați butonul START pentru a porni procesul de ionizare.
blue-point
Începerea procesului este indicată de un scurt semnal sonor și vizual.
blue-point
Funcționarea normală a dispozitivului este indicată de un semnal luminos ce pulsează – frecvența de pulsație a semnalului luminos depinde de viteza eliberării de ioni de argint în apă.
blue-point
Pe parcursul funcționării , dispozitivul nu răspunde la apăsarea butonului START.
blue-point
Așteptați finalizarea procesului de ionizare. Finalizarea procesului este indicată de un semnal sonor și vizual.
blue-point
Scoateți electrozii din apă. Dacă există apă pe dispozitiv, îndepărtați-o cu o cârpă uscată.
blue-point
Agitați vasul cu apă argintată și păstrați-l într-un loc ferit de lumină.
blue-point
Apa argintată este gata de utilizare.

Situații deosebite:

Funcționarea dispozitivului poate fi întreruptă prematur prin scoaterea electrozilor din apă și așteptarea timp de 30 de secunde. Dispozitivul se v-a inchide automat, fapt indicat de un semnal sonor continuu si un semnal vizual.În acest caz, apa argintată nu va avea concentrația dorită!
clock

Durata procesului:

Durata procesului este deterninată în mod automat și depinde de gradul de mineralizare a apei, de temperatură și de cât de adânc sunt scufundați electrozii în apă. Pe parcursul sintezei apei argintate, un start închis la culoare se formează pe unul dintre electrozi – anodul. Este recomandat să curățați acest strat cu o cârpă umedă din bumbac imediat după finalizarea procesului.

Proprietăți benefice ale argintului:

Este dificil de spus când au fost descoperite de către om proprietățile curative ale acestui metal prețios. Se știe că, în anul 2500 î.c., soldații egipteni foloseau argintul pentru a trata rănile de război – obișnuiau să pună peste răni foițe subțiri de argint care făceau ca rănile să se vindece mai rapid datorită proprietăților antibacteriene ale argintului.

În zilele noastre, producătorii de bandaje de tifon plasează un strat de ioni de argint pe bandaje. Ionii de argint sunt elementele cele mai active ce se obțin în urma electrolizei utilizâd apa ca electrolit și folosind un echipament special.

Dispozitivul “CSG-1” conferă o concentrație optimă de ioni de argint activi pentru o utilizare casnică. Ionii de argint activi penetreaza ușor țesuturile organismelor vii și circulă liber în fluxul de sânge și alte lichide ale țesuturilor. În cazul în care au contact cu microbi patogeni, virusuri și ciuperci, ionii de argint le penetrează învelișul protector foarte ușor și îi distrug.

Cantitatea de argint din țesuturile corpului uman este de aproximativ 0.020 mg la 100 g de substanță uscată. Cea mai mare concentrație de argint se găsește în creier, inimă, nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, retină și în oase. Argintul este un element structural necesar al țesuturilor corpului nostru.

De cele mai multe ori argintul pătrunde în corp prin intermediul alimentelor (castraveți , varză, chimen dulce etc) , dar în cantități foarte mici, chiar nesemnificative. Utilizarea zilnică a apei argintate cu o concentrație de 0.030 mg/L contribuie în mod semnificativ la satisfacerea nevoii de argint a organismului.

Proprietățile bactericide ale argintului se manifestă la o concentrație minimă de 0.30 mg/L în apa argintată, ceea ce este suficient pentru distrugerea micorbilor patogeni, virusurilor și ciupercilor.

În timpul anotimpurilor toamnă-iarnă, utilizarea profilactifcă a apei argintate ajută organismul să lupte cu raceala și gripa, iar în timpul verii să lupte cu infecțiile bacteriene gastrice.

molecule-pre-last

Depozitarea apei argintate:

După cum se știe, argintul adaugă noi prorietăți apei și face ca aceasta să poată fi păstrată pentru mai mult timp. Acesta este motivul pentru care, de mii de ani, marinarii păstrează apa în recipiente din argint.

În zilele noastre, vapoarele, aeronavele și stațiile spațiale sunt echipate cu ionizatoare specializate ce previn dezvoltarea de microorganisme în apă și au contribuie la sănătatea echipajului.

La plecarea într-o călătorie, luați cu dumneavoastră generatorul de apă argintată și veți putea sintetiza apa argintată în orice loc. Dacă utilizați apă de izvor sau de fântână, cel mai indicat este să faceți apă argintată cu o concentrație de 0.05 mg/L și așteptați câteva ore pânpă ionii de argint distrug complet microorganismele.

Molecule top
Zabno-kolelo

Specificații:

Cantitatea de ioni de argint emiși pe ciclu: 0,15 mg. ±0,01 mg.
Durata minimă de viață a electrozilor când sunt utilizați pentru ionizarea a 1L de apă: 10 000 cicluri
Tipul bateriei: 9 V, 6F22
Durata minimă a bateriei: 3000 de cicluri
Dimensiunile dispozitivului: 125х125х150
Masa maximă: 250 gr.
Masa electrozilor de argint (99,99% puritate): 3,7 gr.
Diametrul electrozilor: 1,5 mm.
Lungimea electrozilor: 100 mm.

Pachetul:

blue-point
Dispozitivul “CSG-1” - 1 pc.
blue-point
Electrozi de argint - 2 pcs.
blue-point
Manula de utilizare - 1 pc.

Garanţie: 24 luni

hand_package
Box
Livrarea se face prin DPD cu plata la primirea expedierii la adresa specificată (transportul este gratuit). Livrarea durează de la 2 la 5 zile.
Shopping
ZAPPER
manifactured
according to Hulda Clark
Contact us
info@clark-zapper.com
Created By
webdesign-123.com