Ulei de magneziu

pentru aplicare transdermică

Extras din zăcăminte subterane din Olanda la 1500 de metri adâncime.
magnesium-oil_cropped
47.99 LEI
Box
Restabilește nivelurile normale de magneziu în organism. Crește capacitatea de muncă mentală și fizică, ritmul cardiac normal, crește sistemul imunitar, protejează sistemul nervos de stres și îmbunătățește somnul.
heart-2
întărește inima
muscles
ameliorează muschii și spasmele
sleep
Îmbunătățirea calității somnului și a stării pielii

Mg

relleve
ajută la ameliorarea constipației
nerves
calmează nervii
„Uleiul de magneziu” este soluția concentrată de clorură de magneziu și apă. Se numește „ulei”, deoarece atunci când este frecat pe piele, lasă senzație moale și lipsită de ulei.
Produsul „Uleiul de magneziu” este extras din depozitele subterane din Olanda la adâncimea de 1500 de metri. Produsul are o puritate și concentrare foarte ridicate și nu este poluat de industria actuală.

Uleiul de magneziu este utilizat pentru:

people

Oboseală cronică, sistem imunitar slăbit, slăbiciune musculară, pietre la rinichi, osteoporoză, carii dentare, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, ateroscleroză, colesterol ridicat, ritm cardiac crescut, după consumul ridicat de alcool, pierderea concentrației, apatie, deprimare, nervozitate, memorie slabă, diabet, neuropatie diabetică, crampe musculare, boala parkinson, psoriazis, dureri cronice.

Instrucţiuni de utilizare

Masează-ți pielea

Aplică prin frecare ușoară uleiul de magneziu în zona dorită.
Amestecă o soluţie cu 50% ulei de magneziu și 50% apă, pentru un ten sensibil.
Lasă aerul să usuce pielea, pentru cele mai bune rezultate.
Nu este nevoie de spălare suplimentară sau clătire. Cu toate acestea, dacă vă confruntaţi cu un reziduuri "lipicioase", se spală zona și se șterge cu prosopul.
Pentru băi în cadă
Se adaugă 50 ml de ulei de magneziu în cada cu apă caldă şi se face baie timp de 20 de minute.
Pentru umeziri ale picioarelor
Se toarnă 50 ml de ulei de magneziu într-o cadă suficient de mare cât să cuprindă ambele picioare atunci când sunteți la orizontală. Se adaugă apă suficientă pentru a acoperi vârfurile degetelor de la picioare. Se înmoaie picioarele timp de 15-20 de minute. După înmuiere, vă puteți clăti cu apă, dacă doriţi, și să vă ștergeți cu un prosop uscat.
Aruncați lichidul, după îmbăiere.
Bells

Contra-indicație

Evitați contactul cu ochii - îndepărtați lentilele de contact. Nu trebuie utilizat de persoanele care suferă de boli renale, tensiune arterială scăzută și miastenie gravis.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

brown-bubbles

Conține

Clorura de magneziu cu cea mai bună calitate extrasă din depozitul subteran în Olanda și apa purificată. Magneziu într-un flacon (sticlă): 15 gr.

Doza zilnică minimă

gymnastics
Bărbați: 420 mg.
Femei: 320 mg.
Copii între 9 și 13 ani: 240 mg.
Copii între 4 și 8 ani: 130 mg.
Nevoia de magneziu crește odată cu stresul și activitățile fizice grele.
brown-bubbles_left

Conținut în 100 de grame de alimente:

Semințe de dovleac (coapte): 500 mg.
Tărâțe de grâu: 450 mg.
Migdale: 250 mg.
Pepene verde: 220 mg.
Soia: 200 mg.
Soya: 200 mg.
Semințe de susan: 200 mg.
Arahide (coapte) 180 mg.
Alune: 170 mg.
Nucile: 150 mg.
Banane: 29 mg.
Cartofi (la cuptor): 25 mg.
Pâine albă: 20 mg.
food

Bărbați și magneziu

Magneziul este un element care apare peste tot în natură. Corpul uman conține în medie aproximativ 28 de grame de magneziu. Poate fi găsit în toate celulele din corpul uman și joacă un rol cheie în zeci de procese importante. Din păcate, organismul nostru eliberează prea mult magneziu, motiv pentru care 20% până la 50% din persoanele din țările dezvoltate suferă de deficiență de magneziu.
Deficitul de magneziu poate fi recunoscut prin mai multe simptome. Simptomele inițiale sunt de obicei dureri la nivelul picioarelor, crampe musculare și / sau apatie. Ignorarea acestor simptome poate duce la afecțiuni mai grave: deficitul de magneziu este adesea legat de depresie, dar și de vatra și decesele reumatice.
Cea mai bună metodă de a face față deficienței de magneziu este aplicând soluție de apă de clorură de magneziu pe piele.
Soluția de apă din clorura de magneziu pătrunde prin piele și intră în întregul corp. Trecuse destul de mult timp de când se cunoaște efectul curativ al scăldării în Marea Moartă, care este primar datorită concentrației foarte mari de magneziu din apele sale.
Box
Livrarea se face prin DPD cu plata la primirea expedierii la adresa specificată (transportul este gratuit). Livrarea durează de la 2 la 5 zile.
Shopping
ZAPPER
manifactured
according to Hulda Clark
Contact us
info@clark-zapper.com
Created By
webdesign-123.com